tiistai 5. heinäkuuta 2011

12 vuotta sitten oli jännittävät hetket


Päivänsankarimme
Aapo juhli eilen 12 -vuotisjuhliaan:) Juttelimme siitä, miten 11 -vuotias on paljon vähemmän kuin 12 -vuotias;) Joku juju on juuri tuossa vaiheessa. Yllä kuvassa Aapo poseeraa suuren idolinsa Babatunde Wusun kanssa. Hän on JJK:n taitava kärkijalkapalloilija, aivan mahtava persoona. Lämmin ja helposti lähestyttävä. Tunde oli naapurissamme kylässä ja niinpä futaajamme pääsi pallottelemaan idolinsa kanssa.Aapo
on myös lämmin ja huolehtivainen isoveli. Suhde Inkivääriin on erityisen läheinen. Inkun ensimmäisiä sanojakin oli "Aapo":) Välillä kaikki veljet ovat Aapoja.


Jos
Aapo ei ole pelaamassa jalkkista, hän on fb:ssa. Myös ahkera leipoja ja lätynpaistaja hän on. Kuvassa valmistuu menestysmökkeröitä.


Hän
on myös pohtija ja tunteellinen, herkkä kaveri. 


Syntymäpäivillä
tarjottiin myös tuoretta ananasta ja mansikoita, kuten 12 vuotta sitten. Silloin oltiin päivällä herkuteltu niitä ja sitten se tapahtui, kaksi viikkoa etuajassa, tuo ihana poika lähti syntymään!
                                                                  

4 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Onnea! Ihana postaus. 12 on Paljon enemmän kuin 11, niin se vaan on. Ihana, kun on tuommonen sisarusparvi, huokaa tää :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana lapsikatras. Ja onnea päivänsankarille.

Oli taas mun aikaisemmat kommentit hävinneet tuolta aikaisemmista päivityksistä, joten nyt pidemmittä puheita kokeilen, jääkö tämä elämään.

terveisin Tuike unelmaelämää? -blogista

(Olen huomannut, että anonyymina kommentointi saattaa onnistua paremmin)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea Aapo!

terveisin Leena ja saariston lapset

Anonyymi kirjoitti...

Aapo-rakas <3

Kassu-täti ikävoi!