sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tanssiin kutsu



Kun
minut aamulla haettiin tanssiin, ei hymyä tarvinnut etsiä. Ihana äitienpäiväherätys :) Herkkuaamupalan jälkeen sain toivoa päivän ohjelmaa ja arvaatte ehkä, metsäretkellehän halusin koko perheen kanssa. Tirppoja oli metsä täynnä, esikoisen lintutuntemuksen perusteella ;))))



Upea
aurinko kruunasi kevään ensimmäisen grillauksen. Kari teki "pääirtoo" -hyvää ruokaa ja minä halloumisalaattia. Kahvit juotiin mansikoiden ja jäätelön kera. Mummaakin käytiin onnittelemassa ja minä pääsin taas perinteeksi muodotuneelle omatoimiretkelle formulajääkiekkotv:n ajaksi Viherlandiaan. Sieltä kotiutui meille mustasilmäsusannan terhakas taimi ja maahan jo istutettava puhahatun alku. Siinä muuten paras perhoskukka :) Ennestään mulla on jo muutama nousemassa mullasta. Sitten vuokrasin päivän kruunuksi "naistenelokuvan" poikain sanojen mukaan, Sisilia sydämessäni. Muut nukuttaa pikku-Inkiväärin ja minä uppoudun sohvan uumeniin ja matkaan Sisilian sitruunaiseen tunnelmaan!

Hello :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vietähän Tiina mukava sisilialainen ilta! Mutta pakko kertoa kummipojan uutiset: hän kääntyi yhdessä pikkuveljensä kanssa tänään katolisuuteen - pappan imussa ;-)

tv Leena

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aurinkoa saatiin täälläkin eilen....toisin on nyt...:)

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla oli mukava päivä ja minäkin sain olla osa sitä, kun kävitte täällä. Kiitos! Une

Peppi kirjoitti...

Metsässä on kyllä ihana samoilla. Rauhoittaa ja piristää. Etenkin keväällä on aivan mahtava kuunnella lintuja ja kun itikatkaan ei vielä ole sankoin joukoin kiusaamassa...
Ihana äitienpäivä sinulla ollut, tosi mahtavaa kun aurinko helli meitä äitejä :)