sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pyhän pysähtyneisyys


Sade
tekee hyvää jälkeä. Pihamaa alkaa kuoriutua lumivällyn alta. Mahtava kura on kaikkialla ja Inkivääri nauttii ;) Koristeomenapuissa herkkuhetkeään viettää kymmenet tilhet. Maassa sadoittain talven hapattamia koristeomppuja. Sisällä kukkii hehkuvat leinikit ja tulppaanit. Pääsiäisen jäljiltä ne olivat huippualennuksessa. Minä imen itseeni väriä :)


Pikkutaiteilija
Lauri toi koulusta keväthangille maalatun ja naputellun pajunoksan. Minulle kävi tässä taannoin tuuri, voitin Riuttala Old School -blogista rouhean naulakon. Se sopii alakerran saunan eteiseen hienosti! Kukahan puuseppä sen ripustaisi sinne ;)



Meillä
oli Inkerin kanssa "Ingridin konditoria" viime viikolla. Paistelimme Kuustosen soittajapojan suklaakakkuja ja Irish Dream -kakkuja ystäviemme juhliin. He, rakkaat naapurimme lähtevät Logos Hope -laivalle töihin. Meillä on maan suru siitä, varsinkin Inkerillä, kun rakas Jan-Michiel lähtee. Mutta se on myös iloinen asia, heillä alkaa uusi vaihe elämässä. He voivat olla jakamassa toivoa sinne, missä sitä ei paljoa ole! Me täällä, mantereella tuemme ja rukoilemme!


Talo on hiljainen, päiväunilla puolet ja pyhän hyvä pysähtyneisyys!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli katsella myös isäni kirjoituskonetta, joka sulautuu mukavasti huusholliisi. Täällä on inspiraatio meneillään. Une

Ankkurinappis kirjoitti...

Kiva kuulla, että naulakko löysi paikkansa teidän kodissa :)