lauantai 19. helmikuuta 2011

Voittajien puolella:)


Lauantai
illan huumaa! Kolme nuorinta lasta, Aapo, Lauri ja pikku-Inkivääri toimivat onnettarina ja arpoivat Laurin kirjavasta piposta kolme onnellista voittajaa: Tsadaaaaa!

- Ingrid- sisustuskassi Katja-Mari
- kesäinen muistikirja Marianne
- Djekon tarrat Sirkku S.

Onnea voittajille kovasti ja pankaahan osoitetta meiliin tulemaan, niin voittopalkinnot tupsahtaa kohta postiluukusta. Katja-Marille palkinto tulee varmaan autokyydillä:)



Eilisen
vedenpaisumuksen laannuttua tulivat Alavuden sukulaiset meille eli Karin veljen perhettä. Heidän vanhin tyttärensä Anne oli vanhojen tansseissa eilen. Tuntui hyvältä, kun saatiin omaa perhekuntaa tänne kuivureiden keskelle. Sopu sijaa antoi ja niin me kaikki nukuimme yläkerrassa. Aamulla Minna -kummitäti pelasti minut eli otti Inkiväärin hoteisiinsa ja sain nukkua hieman pidempään. Monta yötä on mennyt Inkun levottomuuden takia "keturoille". Arkienkeleitä olivat kaikki, Pirjekin niin mukava leikittäjä Inkulle. Piilos -leikki on ihan lempileikki nykyään. Inkku ei osaa sanoa vielä kukkuu, vaan sanoo "titiii";)



Päivän
kruunasi Marttojen tapaaminen. Juhlittiin Katin ja Marjon synttäreitä ja jo kynnykseltä alkoi kuulumisten kerronta. Jota jatkui...jatkuisi yhä:) Upeita kutomisia oli mukana, jäi vain takkatulen leimussa nauttiminen turhan lyhyeen, kun perhe kutsui. No, kotona oli kiva ilta saunoen ja Putousta katsoen. Jäätelöäkin, kuten meillä lapsena lauantaisin, kun Hotelli Firenzeä katsottiin oloasut päällä saunan jälkeen.




                                Hyvät yöt, nyt meikäläinen painuu unten maille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että teillä on positiivinen meininki putkivahingosta huolimatta. Ja oli kiva kuva pikku Unen piiloleikistä liinan kanssa. On se tyttö aikamoinen veijari! Une

MaMMeli kirjoitti...

Iloiselta elämä näyttää, vaikka varmasti harmittaa tuo vesivahinko juttu. Mutta kaikesta selvitään :) Blogissani on sinulle tunnustus <3

Peurankello kirjoitti...

MaMMeli: nöyrin kiitokseni:)

Marianne kirjoitti...

Voi jee, tarkoittaako tuo Marianne minua? Tämä olisikin eka arpajaisvoitto ikinä :) Minäpä laitan osoitteen meilitse...

Marianne kirjoitti...

...paitsi ettei profiilistasi löytynytkään osoitetta.. Vai olenko sokea? :) Tarvii avustusta...

Peurankello kirjoitti...

Apuva, laitan sulle päin viestiä;)