tiistai 31. heinäkuuta 2012

Herkkä päivä



Yhdeksäntoista
vuotta sitten me kaksi kävelimme tätä lehmuskujaa pitkin juhlakansan, rakkaiden ihmisten saattelemana. Sydän oli pakahtua ilosta ja onnesta, meillä kumpaisella. Neljä lasta on tuonut iloa ja vilskettä lisää. Näinä vuosina on oppinut tuntemaan niin omat kuin puolisonsakin hyveet ja puutteet. Tunnearkku on täynnä kiitollisuutta. Juhlistettiin pienellä Kuopion reissulla ja herkullisella illalla Figarossa. Leffa odottaa vielä iltakukkujia, kunhan lapset saadaan unten maille.

Kiitos rakas!

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Lämpöä ja lempeä


Korvatulpat
ovat kyllä oiva keksintö, pelastavat heräämästä yöllä ukkosmyrskyyn ja mieskullan kuorsaukseen. Nukkua posotin viime yönä, kun miesväki ihmetteli heliseviä ikkunoita ja ukkosen voimaa. Tosin valvomassa olivat vain mies ja keskimmäinen pojista, esikoinen on Teen Street -tapahtumassa Saksassa ja nuorin pojista mökillä serkkusten kanssa.



Une -anoppini
sai puutarhasta hehkuvan kimpun. Ruusut ovat parhaimmillaan, ovat kuin raskaana valtavasta kukkimisen voimasta. Tein Britakakkua, kun Inkiväärin tuleva hoitotäti tuli kylään. Olemme niin iloisia ja kiitollisia hänestä. Ajatella, pitkä ja antoisa elämänjakso päättyy kohta, lähes kolme vuotta kotiäitinä on minulla takanapäin. Tässä tämä perhe nyt on, ei enää vauvoja ja kotiaikoja. Aika Inkerin kanssa kotona on ollut niin hienoa aikaa, luovaa ja inspiroivaa. Lohduttaa, kun Pikku-Inkeri saa niin kivan hoitopaikan perhepäivähoidossa ihan lähettyviltä. Töihinmeno tuo itselleni monenlaisia tunteita pintaan! Toisaalta tunnearkku on äärimmillään täynnä ja valmis uuteen ajanjaksoon, toisaalta tieto leppoisten aamujen armauden loppumisesta saa mielen apeaksi. No, asumme 150m työpaikastani, joten ei auta itkut markkinoilla ;)



Inkivääri
sai elämänsä ensimmäisen oman syntymäpäiväkutsun ystävänsä Milman syntymäpäiväkekkereille. Ja sitähän odotettiin kiihkeästi! Kivat juhlat ja paljon ihania leluja, oli Inkiväärin toteamus.


Kaunis keijuprinsessa, Milma 3v.

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ihana yllätys

Ihana
yllätys odotti postilaatikossa tänään. Tässä vihje, klik! Inkiväärin avattua paketin, mekko ihan lensi ylle ja nipsit hiuksiin. Tyttönen kiersi veljien luona esittelemässä ja tanssahtelemassa ;) En edes silittää kerennyt, vaan heti hänen piti päästä kirmailemaan pihanurmelle mekkosen kanssa.




Tämän voisi laittaa Veeran juhliin :)
                    Kiitos Novamelina! Olet niin taitava ja värien käyttösi on huikeaa!

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kotipuuhia



Lempilankani
ja nuo ihanaiset ystävien mukelot saavat kolean heinäkuun johdosta minut tarttumaan puikkoihin. Jalan koot on kyselty ja puikot saavat kyytiä. Saariretkeilyn jälkeen mukavat kotipuuhastelut ovat saaneet siis sijaa. Olemme maalanneet lasten kanssa Inkiväärin pikkupöydän ja tuolit. Löysin pitkän etsinnän jälkeen mieleiset lelukoritkin. Toistaiseksi pikkuneitosen leikit ovat olohuoneen ilona, joten esteettistä silmää ruokkii paremmin vaaleat kalusteet ja korit ;) Inkerin puuhaa ovat olleet palapelit, eläinten pesula ja rakkaan Veera -kummitädin kanssa touhuaminen.



Sunnuntain
ja kauniin sään kunniaksi piipahdimme kanavalle. Lauri insinöörikeksijäämme kiinnosti kovasti kanavan toimintasysteemi. Ihanan Naissaaren kahvilalounaan jälkeen pikainen pyrähdys Design Puotiin ja mamin tunne - ja ideoitiarkku sai täytettä.
 



Tämän tekstin Inkeri otti liiankin tosissaan...

 eikä uskaltanut edes rattaista nousta.
                                               Lisää aurinkoa ja lämpöä, pliiis!

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Saareneläjät


Hiljaiselon
täällä blogissa selittänee seuraavat kuvat. Puolitoista viikkoa saaressa ilman tietokonetta ja välillä ei puhelinkaan toiminut. Aurinkoa riitti ihanasti ensimmäisille päiville, mutta loppuajasta sade oli tiuhaan seuralaisenamme. Inkiväärin uintireissut rajoittuivat varpaiden uittamiseen, vaikka kaikki tädit ja mummit yrittivät tyttöä uittaa.

Hyvin lentää!
 

Rakas pikkusisso!
 
Noniiin, virkkoi ihana Eppu -serkku!
 


 Tähkä -serkku tärkeänä kaverina!

Hello!

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kesä on!



Kesä
on tehty pienistä tytön tylleröisistä, jotka paljasjarpaisin :) kirmaavat ulos, sisään, ulos. Kesä on tehty vähän isommista tytöistä, jotka kokoontuvat yhteen jutellakseen, kuunnellakseen hyvää sanaa, herkutellakseen bataattipiirakasta ja vinho verdestä suoraan Portugalista.


Kesä
on tehty rakkaan lapsen syntymäpäiväjuhlista. Hyvistä ystävistä, jalkapallomatsista, isän ja sedän paistamista muurikkaletuista, jädestä ja mansikoista. Lasten riemusta ja hyvistä juttuhetkistä. Oih ja kesä on tehty tästä auringosta ja lämmöstä, pionin tuoksusta ja suloisista hellehatuista.





 



Maistuiskos sullekin?

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Ihanat immeiset


Inkiväärin
uusi ystävä Milma kävi kyläilemässä äiti Riikan kanssa. Ja kyllä noilla tirpakoilla olikin hauskaa, mutta oli äideilläkin :) Uusi vaihe on selvästi alkanut, ystävät ovat tärkeitä, heitä muistellaan ja heistä jutellaan.



Toiset
ihanat vieraat saimme viikonlopuksi, siskoni perheen. Eppu -serkku on kuoriutunut pikkuvaavi vaiheesta ihanaksi veijariksi. Hän nauratti meitä kaikkia hupaisilla sanonnoillaan ja hupsutuksillaan.






Mukavia kesäpäiviä!